Wanneer dacht jij voor het laatst: mijn leven is goed gelukt?

Misschien in die ene periode in de maand dat je overloopt van zelfvertrouwen? Of als jij op zaterdagochtend zit te genieten van het zonnetje in de tuin? Of wanneer je voor het eerst deze week eindelijk even tijd voor jezelf hebt?

En wat als je ’s ochtends in de spiegel kijkt met je warrige haarbos en pandabeer-ogen? Of wanneer je met je boodschappen op de fiets worstelt om je stuur recht te houden en het ook nog eens begint te regenen. Of wanneer je ’s nachts voor de 15e keer wakker wordt gemaakt door je kind die niet kan slapen?

Al deze momenten vormen samen jouw leven. Toch maakt dat niet of jouw leven goed gelukt of goed mislukt is. Het is maar hoe je naar jouw leven kijkt. Het leven is niet maakbaar, maar je perspectief en kijk op jouw leven bepalen wel hoe je het ervaart.

En toch.. Toch zijn al deze momenten samen die maken dat jouw leven goed gelukt is. Een goed gelukt leven is namelijk niet perfect, maar wél waardevol. Hoe dan? Wanneer jij aanhaakt bij de Bron die jou leven geeft, leer je om te leven vanuit de kracht dat jij goed gelukt bent!

Het is ons verlangen dat jij de dag begint met frisse zin en een glimlach en dat je in bed ligt met een goed gevoel. Het leven als vrouw vraagt regelmatig om een goed aanpassingsvermogen, maar als de basis goed is – is aanpassen niet meer ingewikkeld. Die basis ligt voor ons bij God. Hij is onze Maker. Hij kent jou en mij het beste (wat wij trouwens erg prettig vinden want we snappen soms helemaal niks van onszelf). Hij weet waar wij van aangaan en wat ons veel energie kost. Hij weet hoe we zijn en hoe wij het best in onze kracht staan. Hij heeft een plan, een roeping. Wij mogen ontdekken dat alles wat wij nodig hebben voor een ‘goed gelukt en gelukkig leven’ al in ons zit. Hoe tof!

Ga met ons op avontuur en ontdek wie jij echt bent, wat jij belangrijk vindt, wat jou energie geeft en welke kwaliteiten God in jou heeft gelegd. Leer deze vervolgens toe te passen in alle aspecten van je leven en maak de keuzes die bij jou passen. Als jij sterk staat in hoe God jou gemaakt heeft en jezelf omarmt zoals je bent, zal je zien dat je goed gelukt bent. Dan zullen hormonen, slaapgebrek, lastige fases, moeilijke keuzes en wat anderen van jou zeggen geen invloed hebben op hoe gelukkig jij je voelt. Dan zal je kunnen genieten van het leven, stralen in de posities die God jou gegeven heeft en kunnen uitdelen van wat jij te bieden hebt.

Ga het avontuur aan en meld je aan voor een training die bij jou past!