Ontmoet Barbara

Hallo toffe vrouwen! Mijn naam is Barbara Stouwdam. Ik ben 34 jaar, getrouwd met Joël en heb twee prachtige theatrale kinderen. Saar (2018) en Nijs (2021).

Dat theatrale hebben ze niet van een vreemde, want naast trainingen geven en coachen, sta ik vaak op het podium te zingen, gek te doen, verhalen te vertellen of te spreken.

Ik houd van het leven en ik heb in de afgelopen 10 jaar echt mogen leren dat een ‘gelukkig’ of een ‘goed gelukt’ leven, niks te maken heeft met wat je kan, maar alles te maken heeft met wie je bent. Met hoe God je gemaakt heeft en dat kunnen omarmen en daarin willen groeien.

Mijn verhaal

Een groot deel van mijn leven heb ik vooral gehouden van wat ik allemaal kon. Ik ben van kind af aan a al resultaatgericht. Ik deed veel, ik kon veel en ik wilde alleen maar meer. Op het conservatorium is deze gedrevenheid nog verder gegroeid. Ik studeerde af met een 10 en een 9,5 (en een 7,5 – waarbij ik soms nog steeds baal dat het geen 8 is 😉 ) en een jaar na het afstuderen zat ik thuis met een burn-out. Het is een harde, maar goede leerschool geweest om niet alleen te houden van wat ik kan (want daar is niks mis mee), maar om boven alles te omarmen hoe God mij gemaakt heeft. In elke fase van mijn leven is dit opnieuw weer een les. Want ook als moeder heb ik dit mogen leren.

Ik houd van nieuwe dingen leren en ben gepassioneerd over alles wat te maken heeft met thema’s waar wij vrouwen mee kunnen worstelen. Humor, eigenzinnigheid, creativiteit, gedrevenheid en leergierig zijn 5 woorden die mij omschrijven. Ik sta het meest in mijn kracht als ik mijn veelzijdigheid kan inzetten voor anderen. En dat doe ik ook graag voor jou!

Liefs Barbara

Ontmoet Petra

Hoi lieve vrouw! Ik ben Petra Wursten, 25 jaar en ik leid een gelukkig leven vol kleine genietmomenten, zoals een kopje koffie in de zon. Ik woon in Zwolle, maar niet voor lang meer. Over een paar maanden trouw ik met mijn vriend Diemer en ga ik ontdekken wat een gelukkig huwelijk inhoudt. Ik verhuis daarvoor naar het noorden van het land en ik hoop op veel momentjes samen koffie drinken in de zon.

Ik ben een enthousiaste en gevoelige denker en dromer. Ik geniet van schrijven, spreken, trainen en coachen, waarbij ik andere mensen wil inspireren om meer uit hun leven te halen.

Mij maak je blij met een lange wandeling in de natuur, bij voorkeur aan het water, met goed gezelschap, een mooi gesprek en veel zonneschijn. Ik ga aan op thema’s als persoonlijk leiderschap, leven in intimiteit met God en omarmen wie je bent.

Mijn verhaal

Jarenlang heb ik het gevoel gehad dat ik me in een hoekje liet drukken, doordat ik ervoer dat ik er niet mocht zijn zoals ik gemaakt was. Tot op een zeker moment God mijn hart ervan doordrong dat ik geliefd en geaccepteerd ben, precies zoals Hij me bedacht heeft. Sindsdien leef ik in de vrijheid die dat besef me geeft en wil ik anderen inspireren en bemoedigen om ook in die vrijheid te leven!

Mijn leven voelt niet altijd als goed gelukt, maar is het uiteindelijk wel. Als ik ’s ochtends wakker word en de strijd aan moet gaan om mijn bed uit te moeten, denk ik heus niet altijd: Yes, we gaan ervoor. Maar door dicht bij de Bron te leven en daaruit te putten voor kracht en levensvreugde, weet ik dat mijn leven zeker wel goed gelukt is. En dat ik vanuit wie ik ben, precies zoals ik gemaakt ben en op de plek waar ik me bevind, mag bloeien en anderen mag laten proeven van dit goed gelukte leven!

Ik houd van gezelligheid en van samen heerlijk lachen. Ik geniet ervan om het leven voluit te leven. Dat betekent ook dat mijn tranen soms (lees: regelmatig) overvloedig stromen. Maar dat maakt wie ik ben en het maakt me krachtig. En vanuit die kracht wil ik jou inspireren om ook een goed gelukt leven te leiden!

Liefs Petra

Wil jij ons in real life ontmoeten?