Training: De goed gelukte vrouw

We weten niet hoe het bij jou zit, maar ons leven voelt niet altijd zo goed gelukt. We verwachten veel van onszelf en willen veel doen in het leven. De verschillende rollen die daarbij komen kijken, maken het soms ingewikkeld om altijd maar een ‘goed gelukt gevoel’ te hebben… Maar wat betekent het eigenlijk om een ‘goed gelukt leven’ te leven? Dat je eten nooit aanbrandt? Dat je altijd blij bent? Dat je wasmand nooit overstroomt of je altijd met frisse moed voor de 6de keer uit je bed gaat voor je kinderen? Het leven is niet maakbaar. Er komen soms dingen op je pad die overweldigend kunnen voelen.

In deze training ontdek jij hoe God jou gemaakt heeft, wat Hij in jou gelegd heeft, om alles uit het leven te halen. Of het leven nou op rolletjes loopt of dat je even niet meer weet hoe je verder moet. Alles wat jij ‘nodig hebt’ voor een gelukkig leven – ligt in jou!

Inhoud van de training

Jij als vrouw: gelukkig en goed gelukt!

Voel jij je gelukkig? Als jij aan het eind van de dag in bed ligt, heb jij dan een goed gevoel?

Een gelukkig leven heeft alles te maken met de bril waardoor jij kijkt, de aandacht en tijd die jij bepaalde dingen geeft. Daarnaast met het echt kennen van jezelf en omarmen hoe God jou gemaakt heeft. Wat maakt jou nou echt jou? Wat zijn voor jou belangrijke waarden en met welke houding sta jij in het leven?

Ga mee op avontuur en ontdek hoe God jou gemaakt heeft, wie jij echt bent, waar je van aangaat en waar jij je tijd en aandacht aan mag besteden, zodat jij een gelukkig en goed gelukt leven kan hebben.

Jij als leider: sterk, veelzijdig en in je kracht!

Als je weet wat geluk betekent voor jou en hoe je mag omarmen hoe God jou heeft gemaakt, kun je dit verder uitbouwen. Tijdens deze tweede training gaan we hiermee aan de slag. Want jij bent geschapen als leider. Gewoon zoals jij bent en op jouw manier.

We gaan kijken naar de veelzijdige vrouw uit spreuken 31. Zij kan het allemaal. Als je haar goed bestudeert, ontdek je dat zij ons (alle vrouwen) vertegenwoordigt. We gaan onderzoeken welke kwaliteiten die zij heeft, bij jou passen. Je leert hoe je deze kan inzetten om als vrouw en als leider helemaal in je kracht te gaan staan.

Jouw leven: van gelukkig concept naar concreet recept!

Wat kan jij vandaag doen om een eerste stap te zetten in de richting waar jij naartoe wilt? De eerste twee trainingen leggen de basis voor deze laatste training. Je weet wie jij bent, waar je kracht ligt als vrouw en leider en je weet wat het inhoudt om een gelukkig en goed gelukt leven te leiden. Maar hoe pas je al deze ontdekkingen toe in ons dagelijkse leven?

Waar de eerste twee trainingen in het teken staan van een ‘gelukkig concept’, ga je dit in deze training omzetten in een ‘concreet recept’. Welke stappen, aanpassingen en keuzes mag jij maken om doelgericht aan de slag te gaan met ‘een goed gelukt en gelukkig leven’.

Praktische informatie

Wil jij doelgericht aan de slag met een gelukkig en goed gelukt leven?

Meld je dan hier aan!